Media

Apparizioni in TV

Rtsh Pasditja Ime, me Balina Bodinakun (October 17, 2017):

16 muaj udhëtime në vend të dasmës

Rtv Klan, Rudina (October 16, 2017):

Historia e çiftit, 16 muaj në “udhëtim mjalti”!

Interviste Radiofoniche

Expat Women At Work (15 Dicembre, 2018):

Interview with Sonila Qesaraku, travel and food blogger

Giornali, Riviste & Portali

Letters from the Balkans.com  (15 Marzo, 2019):

Guida sull’Albania 

Alb-spirit.com  (11 Febbraio, 2019):

La nostra serata di CUCINA ALBANESE

Perqasje.com (8 Dicembre 8, 2016) & Tiktak.al (4 Aprile, 2017):

Blogerja shqiptare që valëvit flamurin kuqezi në Azi

Travel Magazine (2 Marzo, 2017)

Sonila një udhëtarë shqiptare në Azi

Revista Class (15 Dicembre, 2016) & Opinion.al (16 Dicembre, 2016)

Shqiptarja dhe partneri i saj, që hoqën dorë nga martesa dhe me ato para vendosën të udhëtojnë

Femra.net (17 Settembre, 2016) & Nacional Albania (16 Dicembre, 2016):

Shqiptarja dhe partneri i saj, që hoqën dorë nga martesa dhe me ato para vendosën të udhëtojnë

Gazeta Shqiptarja.com (8 Dicembre, 2016):

Blogerja shqiptare që valëvit flamurin kuqezi në Azi/FOTO

Gazeta Dita (16 Settembre, 2016): 

16 muaj të lumtur